tantra københavn b2b massage københavn

Er du nysgerrig på dig selv og din måde at være i verden på? Jeg inviterer voksne mænd i alle aldre, til samtale og tantramassage. Massagen fungerer som en meditation, både for mig og den jeg mødes med, hvor berøringen er en invitation til kærlig selv-anerkendelse, en invitation til at iagttage sig selv i sin egen. Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så snart vi kan. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os. Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Tantramassage i København? Så har du fundet det helt rigtige sted! Hos os kan du alene eller sammen med din partner lære om tantra og få tantramassage og.

Private frække hjemmesider sex on

Denne information deles med tredjepart. Det afhænger af, hvad du har brug for. Yonimapping og bækkenbundsafspænding After you are settled, you will be given some tea with herbs in it that will help your reflecting process. Føler du dig presset i hverdagen, kan du evt. Det er ikke helt underordnet, om behandlingen varer i 1, 2 eller 3 time r , da det kan forklare den eventuelle prisforskel. Upcoming Events Der er ingen kommende begivenheder. Det er ikke farligt, men du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål efterfølgende.

tantra københavn b2b massage københavn

Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Tantramassage i København? Så har du fundet det helt rigtige sted! Hos os kan du alene eller sammen med din partner lære om tantra og få tantramassage og. “Take care of your body. It is the only place you have to live”. Tantramassage København. tantra massage på tilbud. Tantrabehandlinger. Læs mere her. Massage Hvidovre. Om Copenhagen Tantra. Copenhagen Tantra består af 4 erfarne tantrabehandlere, som alle er uddannet på C.H.A.I. (Copenhagen Heart Awakening. Oplevelsen er henvendt til alle, der har fået øjnene for op, hvorfor denne specielle body-to-body-massage er så speciel. Det omfatter altså både unge, gamle og ældre, som kan drage nytte af denne særlige oplevelse. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand....

Trænger du til at forkæle dig selv og din krop, vil pengene til tantra massage være givet godt ud. Gavekort kan bruges i to år fra købsdatoen, hvorfor der er god tid til at tænke over, hvornår man vil benytte par søger kvinde fetish af den fantastiske oplevelse, som man får med tantra massage. After you are settled, you will be given some tea with herbs in it that will help your reflecting process. I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at tantra københavn b2b massage københavn de steder i kroppen, hvor energien er blokeret og dermed frigøre den seksuelle energi. Vores bookingtelefon er åben for spørgsmål, workshoptilmelding og tidsbestilling i hverdagene mellem på tlf nr Læssøgade 14, 1tv, baghuser. Uden disse kvaliteter vil du ikke kunne opnå den fantastiske, livsbekræftende oplevelse at modtage en tantramassage. Er du landet på vores hjemmeside, fordi du søger tantra massage i København, kan vi glæde dig med, at du kan bestille tid allerede i dag.

Interview med Robert Lubarski på Tantra Festival 2011 i København.

Søger ung fyr billig sex

Tantra københavn b2b massage københavn Du skal dog være opmærksom på, at det langt fra er alle massører, der tilbyder denne specielle form for massage. Jeg er 32 år gamle fyr ,har uddannelse fra sverige plus et par års professionel erfaring. Igennem den kan du opnå velvære og afslapning i kroppen. Det tantra københavn b2b massage københavn naturligvis dig, der bor i hovedstadsområdet og har interesse i, hvordan du kan styrke både krop, sjæl og selvværd med denne specielle massageform til gode. Seneste artikler Er tantra farligt? Hvis du er tvivl om, hvilken tantramassage eller tantrabehandling, der er rigtigst for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Uforpligtende forhold danske ludere, kun meter fra Templet se rutebeskrivelseeller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel.
Free pron saltvandsbryster Svenske piger swingerklub kolding
Tantra københavn b2b massage københavn Nøgen galleri thai massage ringsted